2020年1月28日火曜日

For Importers

For Importers

"Products: Japanese Black Beef"
Our company was founded in 1949. Founded in Kobe.

Our company handles only Japanese black beef.
Japanese brand beef represented by Kobe beef is Japanese black beef,
Of course it is from Japan.

Wagyu and Kuroge Wagyu are different in the world.

Japanese black beef is evaluated and rated under strict standards.
Among the markets in Japan, the Kobe market where Amitetsu participates is the most competitive market, handling the highest beef in Japan.

"History: Kobe Beef"
Kobe beef has a history of about 1500 years.
The description can be found in the Nihon Shoki, a historical document of the time.
At that time it was an important source of protein,
In the Edo era (from 1603), the beef food culture declined.
However, in the Meiji era (from 1868), beef eating culture flourished.
At that time, refrigeration technology was not fully established,
Aging progresses between trains carrying from Kobe Station to Tokyo,
In addition to the goodness of the beef ingredients, the aging taste is
Kobe beef has grown in popularity.
The location of Kobe, a world-famous port city,
It also became a catalyst for spreading the taste of Kobe beef to the world.
While the reputation in Japan and overseas is increasing,
Until then, there was no clear rating for Kobe beef.
In 1983, Hyogo Prefecture co-sponsored the production, distribution, and consumption-related organizations.
Established Kobe Meat Distribution Council (Secretariat: Livestock Division, All Agricultural Hyogo Prefectural Headquarters).
The council created the brand "Kobe Beef" and clarified its definition.

Kobe beef has strict rules,
Variety
Age
Gross weight
Good meat
Insertion condition
Kobe beef can only be named after clearing the tough conditions.

By tightening Kobe beef standards
In recent years, the quality has been increasingly improved and it has gained popularity.

In the United States in 2009
`` The 9 most expensive foods in the world '' with caviar, foie gras, white truffles
It is known as "Kobe Beef", especially in Europe and the United States.

"Ayumi: Ajite"
Founded in Kobe in 1949, the birthplace of Kobe beef.
Currently, we have 5 stores mainly in Kobe and 1 store in Tokyo.

We perform consistent product management from purchasing to sales and restaurant business.
This will eliminate unnecessary margins and provide customers with reasonable prices.
on the other hand,
By managing the most important products of Kobe beef,
We have succeeded in creating the most delicious state.

Japanese black beef including Kobe beef
Of course, purchasing is important,
Even after procurement, there are many very important processes such as aging and product processing.
At our company, we purchase one whole and have a consistent process until it is delivered to the customer.
To have
We believe it is necessary for the taste of Kobe beef.

Our purchase is
Kobe beef and other Japanese black beef are all purchased from the auction market.
With Kobe With Kobe Beef
It's been 66 years since our motto was to deliver “impression of deliciousness”.
We will continue our efforts with a commitment to deliciousness.



Amitetsu Co., Ltd.
5-1-30 Motoyama Minamicho, Higashinada-ku, Kobe City, Hyogo Prefecture
shop@ajitetsu.com
+ 81-78-411-1818

『取り扱い商品:黒毛和牛』
当社は創業1949年。神戸の地に創業いたしました。

当社は和牛の中でも黒毛和牛のみを取り扱っております。
神戸ビーフに代表される日本のブランド牛は黒毛和牛であり、
もちろん日本産です。

世界で流通しているwagyuと黒毛和牛は違うものです。

黒毛和牛は厳しい基準のもとで評価、格付けされております。
日本各地の市場の中でも味鉄の参加する神戸の市場はもっとも競争の厳しい市場であり、日本最高峰の牛肉が取り扱われております。

『歴史:神戸ビーフ』
神戸牛の歴史は、およそ1500年。
当時の歴史的資料である日本書紀にその記述が見られます。
当時は、重要なタンパク源でしたが、
江戸時代(1603年から)に入ると、牛肉による食文化は衰微します。
ところが明治時代(1868年~)に入ると、牛肉を食べる文化が華ひらきます。
当時は冷凍技術が完全に確立されておらず、
神戸駅から東京へ運ぶ列車の間で、熟成が進み、
牛肉の素材の良さに加え、熟成のうまみもあいまって、
神戸牛の人気が高まりました。
また、世界的に有名な港湾都市である神戸という立地が
神戸牛のおいしさを世界に広めるきっかけともなりました。
国内ならびに海外の評価の高さが増す一方、
それまで神戸牛の明確な格付けがありませんでした。
そこで、兵庫県が協賛して1983年に生産・流通・消費の関係団体が
「神戸肉流通推進協議会」(事務局:全農兵庫県本部畜産部)を創設。
同協議会により「神戸ビーフ」とのブランドが誕生し、定義が明確化されました。

神戸牛には、厳格な規定があり、
品種
月齢
総重量
肉質のよさ
さしの入り具合
等々厳しい条件をクリアして初めて神戸牛の名を冠することが出来ます。

神戸牛の基準を厳格化することにより
近年ますます品質の向上が認められ人気を博しております。

2009年にはアメリカで
「世界で最も高価な9種類の食べ物」にキャビア、フォアグラ、白トリュフらと共に
選出されるなど、欧米を中心に知名度が高く「Kobe Beef」として知られています。

『あゆみ:味鉄』
1949年神戸牛発祥の地、神戸にて創業。
現在、神戸を中心に5店舗と東京に1店舗を構えております。

弊社は、仕入れから販売、レストラン業まで一貫した商品管理を行っております。
これにより、余計なマージンを廃し、リーズナブルな価格でお客様にご提供する
一方、
神戸牛の一番大切な商品管理を行うことにより、
最もおいしい状態を作り出すことに成功しております。

神戸牛をはじめとする黒毛和牛は
仕入れが大切であることはもちろんですが、
仕入れた後にも熟成や商品加工等非常に大切なプロセスが沢山あります。
弊社では、一頭丸ごと仕入れをし、お客様にお届けするまで一貫したプロセスを
持つことが
神戸牛のおいしさのためには必要だと考えております。

弊社の仕入れは、
神戸牛をはじめとして、取り扱う黒毛和牛はすべて競り市から仕入れております。
神戸とともに神戸牛とともに
「おいしさの感動」をお届けしたいをモットーに66年が経ちました。
これからもおいしさへのこだわりを持って精進を続けて参ります。



株式会社味鉄
兵庫県神戸市東灘区本山南町5−1−30
shop@ajitetsu.com
+81-78-411-1818

0 件のコメント:

コメントを投稿